Wat gaaf dat jullie gaan trouwen!

Ik kan me nog goed herinneren: de ochtend van onze bruiloft, de spanning, de verwachting, de eerste ontmoeting. De dag zelf, na maanden voorbereiding, vloog voorbij. De foto’s terug kijkend maakte ik de dag nog een keer mee. En nog een keer, en nog een keer. Deze foto’s zijn een blijvende herinnering aan deze prachtige dag.” – Fieke 

Jullie bruiloft is een dag waarop jullie gaan stralen! Jullie liefde staat centraal en dat gaat gevierd worden. Hoe gaaf is het om later jullie trouwdag nog een keer te kunnen beleven in mooie beelden.

Wij leren onze bruidsparen graag kennen bij een lekker kopje koffie waar we rustig kijken naar wat jullie dag zo bijzonder en uniek maakt en hoe wij als fotografen die dag extra waarde kunnen geven.

Jullie krijgen van ons een loveshoot cadeau. Omdat we, net als jullie, bijna niet kunnen wachten tot de grote dag gaan we vóór de bruiloft samen een keer op stap om jullie liefde te vieren met een loveshoot. Deze foto’s zijn alvast voor jullie!

En dan is daar jullie dag.. Samen zullen wij jullie dag in de mooiste fotos navertellen, zodat jullie deze bijzondere dag nooit meer zullen vergeten.

Zijn jullie nieuwsgierig hoe dit er dan uit ziet? Kijk dan eens naar de bruidsreportages van bruidsparen die jullie voor zijn gegaan.

 

Ben je benieuwd wat jullie investering is? Wij bieden verschillende pakketten aan:

  • First Look – 6 uur fotografie – €799,- incl. BTW                       
  • First Kiss – 8 uur fotografie – €999,- incl. BTW                                               
  • First Dance – 10 uur fotografie – €1199,- incl. BTW                             
  • Lights Out – 12 uur fotografie – €1499,- incl. BTW 

Second Shooter:

  • 4 uur – €299,- incl. BTW
  • 6 uur – €499,- incl. BTW
  • 8 uur – €699,- incl. BTW

 

.