Over ons

Gemaakt naar Gods beeld. Dat ben jij, dat zijn wij. Wij geloven dat elk mens uniek is en dat elk gezin, elk stel en elke bruiloft haar eigen kleur en schoonheid heeft. Wij willen deze schoonheid vangen in onze foto’s. Want foto’s zijn niet gewoon foto’s. Het zijn beelden die het verhaal vertellen van jullie leven!

Wij zijn Ralph en Fieke van Slooten, een jong christelijk fotografen-duo en eveneens man en vrouw én vader en moeder. Onze passie voor fotografie is ontstaan toen een bevriend stel ons jaren geleden vroeg hun bruiloft te fotograferen. Hier begon ons avontuur in de wereld van de fotografie.

Voor wij de camera ter hand namen hebben wij zelf ook voor de lens gestaan, als modellen op cursussen voor fotografen die zich wilden ontwikkelen in de bruidsfotografie. We weten dus hoe het voelt om voor de camera te staan en niet te weten waar je je handen moet laten. Daarom vinden wij het belangrijk dat jullie je ontspannen voelen bij ons en jezelf durven zijn. Wij willen de tijd nemen om samen met jullie zoeken naar de stijl die bij jullie past. Een fotoshoot die bij jullie past, zodat je later terugkijkt naar de foto’s en kan zeggen: ‘ja, dat ben ik!’

Ben jij enthousiast geworden en wil jij een fotoshoot? Stuur ons dan een even berichtje via het formuliertje hiernaast en dan zullen wij z.s.m. contact met je opnemen.

Veel liefs,

Ralph en Fieke