Recensies

Newborn Isabella
  • Sylvia & Chris

Nadat onze dochter Isabella geboren was wilden wij graag dit zo bijzondere moment voor ons als familie vastleggen. Op aanraden van een vriendin kwamen wij terecht bij Rapha Fotografie voor onze Newbornshoot. Het contact verliep soepel en we hadden al snel een afspraak ingepland. Fieke is een enthousiaste fotografe met gevoel voor humor en zeer vakkundig. Ze stelde ons echt op ons gemak en zo hadden we een hele gezellige middag met elkaar. Ze hield rekening met onze wensen en gaf zelf ook de nodige ideeën, zo kwamen we samen tot een mooi eindresultaat. De foto’s zijn in een woord geweldig geworden! Wij kunnen Rapha Fotografie aan een ieder aanraden!

Newborn Isa
  • Monique & Remco

Wat zijn de foto’s onwijs mooi geworden! Een hele mooie herinnering aan deze bijzondere tijd die vast is gelegd op beeld! Iets wat we nooit meer kunnen en zullen vergeten. We zijn er ontzettend blij mee! En super trots, als we deze foto’s zien!
De ontspannen sfeer en jullie enthousiasme was erg prettig. De klik was er zeker. Ook de omgang met Isa, haar rustig benaderen en je vrij voelen om haar lekker neer te leggen voor een leuke pose. Het voelde goed. Daarnaast de ideeën die wij aandroegen voor een mogelijke foto, van de trouwjurk en Zoë, onze hond, namen jullie mee en gingen er mee aan de slag! Jullie wisten alle unieke plekjes in onze kamer te vinden om er prachtige foto’s van te maken! De foto’s zijn mooi, speciaal, intens, een gevoel wat niet te omschrijven is.. Onwijs bedankt voor jullie prachtige plaatjes!

Willem & Renske
  • Willem & Renske

Fieke en Ralph zijn creatieve, deskundige en gezellige fotografen. We kijken met heel veel plezier terug op de tijd en samenwerking met hen en zijn heel blij met het resultaat. De foto’s zijn een levendige impressie van alle geweldige momenten op onze dag. Om met Fieke en Ralph op te trekken is ontspannen en genieten. Door de voorbespreking en proefshoot die ze doen, geven ze je een gerust en vertrouwd gevoel. Ze luisteren goed naar je wensen en ze vragen of je zelf (concrete) ideeën hebt zodat ze die meenemen. Natuurlijk hebben ze zelf ook diverse tips. Voor attributen (zoals een bord met een mooie spreuk die wij hadden) is altijd ruimte. Naast plan A is er altijd een plan B; ze denken overal aan. Bijvoorbeeld een dekentje voor de bruid om op te zitten tijdens een deel van de shoot. Zo hebben wij heerlijk in het bos gewandeld én gezeten. Foto’s worden achteraf vakkundig bewerkt en hier kun je je wensen voor doorgeven. Fieke en Ralph zijn goed op elkaar ingespeeld en genieten zelf ook zichtbaar van hun werk. Ik raad hen aan bij elk aanstaand bruidspaar.

Jonathan & Danielle
  • Danielle & Jonathan

Na een kennismakingsgesprek hebben we eerst kosteloos een proef-shoot gekregen. Zo konden we de mooie plekjes voor ”DE dag” al vast bekijken en wisten we op welke manier Ralph en Fieke fotograferen. Dit was al ontzettend leuk!

Op onze trouwdag was Fieke in de ochtend al vroeg bij Danielle en Ralph al vroeg bij Jonathan.
Elk moment van de dag werd op de foto gezet. Ralph deed verder de grote lijnen en Fieke de details. Ralph en Fieke hielpen ons met goede poses, gaven ons grappige opdrachtjes en stelde leuke vragen waardoor je spontane/lachende foto’s krijgt, maar ook de serieuze en stoere poses kwamen aan bod. Het fijne van Ralph en Fieke is dat ze met z’n tweeën zijn. Er worden dus meerdere foto’s gemaakt en beiden letten ze op leuke, spontane, grappige en mooie momenten. Het was een prachtige dag, we hebben prachtige foto’s en een ontzettend mooie herinnering!

Ralph en Fieke… Bedankt!

 
Call Now Button