Over mij

 

Gemaakt naar Gods beeld. Dat ben ik, dat ben jij. ik geloof dat elk mens uniek is en dat elk gezin, elk stel en elke bruiloft haar eigen kleur en schoonheid heeft. Ik wil deze schoonheid vangen in onze foto’s. Want foto’s zijn niet gewoon foto’s. Het zijn beelden die het verhaal vertellen van jullie leven!

Rapha Fotografie ben ik, Fieke van Slooten, een jonge christelijke fotografe en eveneens vrouw van ralph en moeder van drie heerlijke kids. Mijn liefde voor fotografie is ontstaan toen een bevriend stel mij jaren geleden vroeg hun bruiloft te fotograferen. Hier begon het avontuur in de wereld van de fotografie.

Voor ik de camera ter hand nam, hebben mijn man en ik zelf ook voor de lens gestaan, als modellen op cursussen voor fotografen die zich wilden ontwikkelen in de bruidsfotografie. Ik weet dus hoe het voelt om voor de camera te staan en niet te weten waar je je handen moet laten. Daarom vind ik het belangrijk dat jullie je ontspannen voelen bij mij en jezelf durven zijn. Ik wil de tijd nemen om samen met jullie zoeken naar de stijl die bij jullie past. Een fotoshoot die bij jullie past, zodat je later terugkijkt naar de foto’s en kan zeggen: ‘ja, dat ben ik!’

Ben jij enthousiast geworden en wil jij een fotoshoot? Stuur mij dan een berichtje via het formuliertje hiernaast en dan zal ik z.s.m. contact met je opnemen.

Veel liefs,

Fieke


Naar boven